Mi Вакум Правосмукалка 1C over.

Опис на производот

 

 

 

Mi Вакум Правосмукалка 1C

Повеќе моќ, поголема издржливост.

120AW моќ на вшмукување. 60 минути безжична работа. Удобен држач. Мултифункционален филтер.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ефикасно вшмукување од Мотор со 100.000 вртежи во минута.

Опремена со мотор без четкици, правосмукалката Mi Handheld 1C произведува стабилна моќ на вшмукување до 20 kPa. Ефективно ослободете се од сите видови нечистотии и прашина.

ПОГОНСКИ СИСТЕМ ЗА ЛАДЕЊЕ СО ВОЗДУХ

Специјалниот дизајн на каналите го насочува ладниот воздух директно кон најважните структурни елементи, дисипација на топлината и обезбедува стабилно работење на моторот и системот за напојување. Балансирана температура на моторот значи стабилно работење и продолжен век на траење на компонентата.

 

До 60 минути работа.

Неверојатни перформанси на батеријата. До 8 минути интензивна работа во режим MAX, 27 минути вшмукување во стандарден режим и до еден час празнење во режим на заштеда на енергија!

Четка за подот со поширок дијаметар.

Ефективно отстранување на нечистотијата и прашината со дополнителна моќ на вшмукување. Четката за подот е опремена со дополнителен, независен мотор. Дополнителната моќност ви овозможува да отстраните прашина од убави пукнатини, а мекиот материјал од руно што го покрива делот за чистење не остава гребнатини.

Хипоалерген врв.

Грижете се за здравјето на најмладите членови на семејството. Четката ефикасно отстранува до 99% од прашина, прашина и грини од постелнина, софи и разни ткаенини.

Лесен пристап до длабоки пукнатини.

Ергономскиот дизајн ви овозможува да ја отстраните нечистотијата од длабоки празнини и вдлабнатини. Секој детал од вашиот дом се чува во совршена состојба.

Четка 2-во-1, за повеќе намени.

Совршено ја отстранува нечистотијата од софи или постелнина. Мекиот врв не ја гребе површината и ефикасно избира нечистотија преку дури и најмалите празнини.

Удобно чистење на таваните.

Ергономскиот дизајн и смислените поставки на моторот ви овозможуваат да одржувате целосен баланс при работа на која било површина. Дозволете си чистење на секој агол.