Mi Wi-Fi зголемувач на опсег – overview

Mi Wi-Fi зголемувач на опсег Pro

2×2 Надворешни антени со појачан опсег 

 

Лесно зголемување на опсегот на  Wi-Fi

Дали ви е доста од “мртви зони”? Mi Wi-Fi зголемувач на опсег Pro ќе ви помогне да се поврзете на мрежата лесно. Ставете го блиску до рутерот и поврзете го со струја, сега почекајте сијаличката да почне да светка жолто, Скенирајте го QR кодот за да ја инсталирате апликацијата и да го поврзете со телефонот. Кога сијаличката ќе почне да свети плаво значи дека сте поврзани

Засилете ја вашата безжична мрежа

Mi Wi-Fi зголемувач на опсег Pro се поврзува на вашиот рутер безжично и го засилува и проширува сигналот за да стигне до секое ќоше од вашиот дом.

2×2 Надворешни антени,
со стапка на пренос до 300Mbps

Преносот на податоци ќе ви биде значително зголемен што е одлично за играње игри и гледање филмови

Поврзете до 16 различни уреди безжично во исто време

Кога ќе се поврзете на постоечки рутер секогаш ќе имате стабилна конекција за телевизија, за да гледате некоја серија или за видео разговор.