Mi WiFi Repeater 2 – Spec

Спецификации

Производител: Xiaomi 
Антена: Вградена 
Тип на чип: Ralink 
Приклучок: USB 2.0 
Брзина на пренос: 300Mbps 
WiFi фрекфенција: 2.4GHz

Димензија со амбалажа: 13.00 x 4.00 x 10.00 cm / 5.12 x 1.57 x 3.94 inches 
Тежина со амбалажа: 0.0700 kg 
Димензија на производ: 12.00 x 3.00 x 9.00 cm / 4.72 x 1.18 x 3.54 inches 
Тежина на проивод: 0.0300 kg

Пакетот вклучува: 1 x Оригинален Xiaomi Mi WiFi Amplifier 2 засилувач