Mi Wireless Charging Pad – Spec

СПЕЦИФИКАЦИИ

Име на производот:
Влезен порт:
Влез:
Излез:
Преносно растојание:
Температура:

Mi Wireless Charging Pad
USB Port C
5V/2A. 9V/1.6A
5V 5 W Max…9V 10 W Max
0.16 инчи
32F – 95F

 

СОДРЖИНА НА ПАКЕТОТ

Mi Wireless Charging Pad
Кабел за напојување
Корисничко упатство