Mi Wireless Mouse – Spec

Изглед

Спецификација

Димензија – 98.1mm х 56.0mm x 34.4mm
Teжина – 82г
Модел – WSB01TM
Боја – Црна, Бела

Сигнал – 10 метри
Тип на сензор – оптички
Број на копчиња – 4
Тип на батерија – AA
Компатибилност – Windows (7 па нагоре) / Mac OS