Mi Заоблен екран за играње 34″ – Карактеристики

Резолуција     : 3440 × 1440

Закривеност     : 1500R

Време на реакција     : 4 ms 

Боја     : 16.7 милиони(8-bit)

Осветлување     : 300 cd/m²

Екран     : 21:9

Стапка на освежување     : 144 Hz

Спектар на бои     : 85% NTSC 

Стапка на контраст     : 3000:1 (TYP)

Модови за гледање

Еден екран

Лево/десно поделен екран

Слика во слика мод