Монитор за температура и влажност на Mi 2 – Краток преглед

Монитор за температура и влажност на Mi 2

Ладно , топло , суво и влажно

Потсетник за режим на бебе
вклучете паметен чувар

Режимот за бебе е претпазливо дизајниран. Кога температурата и влажноста ќе ја помине удобната зона на вашето бебе, апликацијата автоматски ве потсетува и ви дава совет за што да направите.

Ултра ниска потрошувачка
Една батерија за цела година

МИ домот се адаптира екран со ниска потрошувачка која ви дава долг и удобен живот.

Високо прецизен сензор
Повеќе прецизно измерена температура и влажност

Хигрометарот MI Bluetooth има вграден високопрецизен дигитален сензор за температура и влажност на Swiss Sensirion, кој може брзо и прецизно да открие промени во температурата и влажноста,  да има 0,1% флуктуации на температурата и 1% RH промени на влажноста и веднаш да ве потсети вас и вашиот семејство.