Ninebot Mini Scooter Xiaomi – Overview

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

Со Ninebot Xiaomi Mini Scooter, секоја прошетка е нова авантура!
Ninebot Mini Scooter Xiaomi ви дава најнова генерација на технологија, благодарение на механизмот за само-балансирање, лесно можете да се движите со едноставен наклон на телото. поедноставеното искуство со возење со дебитантскиот мини скутер xiaomi се постигнува преку комбинација на напредни алгоритми за контрола, прецизни сензори и процесори со високи перформанси:
само 3 минути ви треба за да дознаете
– 4 пати побрзо од одење
– Само 15 степени на реакција агол
– 22 км непрекината прошетка
– Сигналните светла автоматски се вклучуваат.

Ергономскиот дизајн на Mini Scooter Ninebot Xiaomi комбинира многу прецизни сензори, континуирано снимајќи ги најчувствителните движења најмалку 200 пати во секунда, што ви овозможува постојано да ја одржувате рамнотежата. Иновативната лента за контрола на коленето Leansteer® ви овозможува едноставен и прецизен начин да возите Ninebot Mini Scooter Xiaomi со голема стабилност.

Ninebot Mini Scooter Xiaomi, иако е мал, дизајниран е да ги исполни сите нејзини аспекти: тежи само 12,8 килограми и овозможува патување на растојанија до 16 км/ч. Ninebot Mini Scooter Xiaomi се напојува со двоен погон со двојна моќност од 700 вати и моментална моќност од 2000 вати; тоа функционира беспрекорно, предности се ниското ниво на бучава и фактот дека е лесно да се управува.

Ninebot Mini Scooter Xiaomi има систем за осветлување кој се состои од автоматски предни светла; предните фарови помагаат да се осветли патот, до 5 метри. Двете LED диоди имаат стандардна сина боја, но тие се претвораат во црвена боја кога застанувате а кога свртувате се претвараат жолто.
Системот за осветлување е дизајниран за безбедност и е видлив и привлечен. Можете да ги прилагодите светлата со вашите опции, со над 16 милиони варијанти и комбинации на бои; со Ninebot Mini Scooter Xiaomi е како да се качите на подиумот.

За да се обезбеди стабилност и безбедност додека возите инженерите на Xiaomi дизајнираа динамичен алгоритам за моќност кој автоматски го идентификува нивниот терен и состојба и динамично се прилагодува на ситуацијата.
Кога се приближува до малата пречка, моќта на моторот веднаш се зголемува и гарантира стабилност и удобност без пречки.
Ninebot Mini Scooter Xiaomi има висина од 9 см и лесно апсорбира дупки за време на патувањето, и ip54, што значи дека можете да се движите дури и кога врне.
Активирајте ја Bluetooth функцијата и можете да го контролирате Ninebot Mini Scooter Xiaomiin 2 на два различни начини.
Ninebot Mini Scooter Xiaomi има 18.650 литиумски батерии со висок капацитет, кои копродуцираат 1200 вати за да ви помогнат да одите до 22 км.
Ninebot Mini Scooter Xiaomi има интелигентен систем за управување со батеријата кој го следи нивото на полнење на секоја батерија во реално време.
Комбинација од над 10 години искуство на индустријата од Ninebot и Segway: употребува сензори за движење на тежината, движењето, брзината, температурата и моќта за да ги препознае движењата на вашето тело; ги користи овие информации за да создаде прилагоден алгоритам.
Вашиот телефон е клуч за Ninebot Mini Scooter Xiaomi, но ако некој се обидува да го украде Ninebot Mini Scooter Xiaomi се блокира ќе го запали алармот и ќе добиете известување веднаш на телефон.
Можете да ја проверите моменталната брзина на таблата, исто така можете да ги видите интегрираните дијагностички карактеристики, па ако апликацијата открие неправилности, ви испраќа предупредување и предлага соодветно решение. Ќе добивате ажурирања за вашата апликација и ќе ги прилагодите вашите поставки според вашите желби.

Ninebot Mini Scooter Xiaomi е пренослив, компактен и лесно може да се вклопи во багажникот на автомобилот.

Затвори