Ninebot Mini Scooter Xiaomi – Spec

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Димензии

(WxH) 54.8 Cm X 55.9 Cm

Тежина

12.8 Kg

Материјал

Магнезиумска легура на рамка

Батерија

30 X 18.650 Литиум батерии со висок капацитет

Излез

63VDC

Тип на батерија

Батеријата функционира оптимално: при полна батерија тежина до 70 кг температура на околина до 25 ° C движење со 15 км/ч на рамен пат поминува околу 22 км

Време на полнење

Околу 4 часа

Влез

100-240vac, 50/60 Hz

Целосна брзина

16 Km / H

Максимална тежина

85 Kg

Карактеристики

Амбиентални светла / главни фарови и секундарни предни светла со LED / Bluetooth / светлосни индикатори

Моќност на моторот

350 Wx 2

Максимална моментална моќност

2100 W

Smart BMS

Пренапонска  заштита/ заштита од краток спој / заштита од прегревање / детални информации за батеријата може да се најдат во апликацијата

Максимален вртежен момент

35 Nm * 2

Стандардна потрошувачка на енергија

1.1 Kwh / 100 Km

Растојание за сопирање

3.4 М на суви површини

Режим на сопирање

Регенеративен систем за сопирање, автоматски сензор

Механизам за амортизација

Магнезиумски амортизери

Начин на почеток

По Првиот км, режимот за почетници ќе биде автоматски отстранет. Почетен мод може повторно да се конфигурира со користење на апликацијата

Препорачана висина

120-200 Cm

Гуми

Пневматски гуми од 10,5 “, отпорни на влажност на површината на патот-IP54

Тркала

6″ тркала од магнезиумска легура