Паметен ласерски мерач на опсег на Xiaomi – spec.

Паметна ласерска мерка на Xiaomi
 
Спецификации
 
Име на производ – Паметен ласерски мерач на Xiaomi
Модел на производ –MJJGCJYD001QW
Мерен опсег – 0,05*–40м
Прецизност на мерењето – ±(3mm + 5 x 10-5 D*)
Минимална единица за прикажување – 0,001 м
Мерна единица – м
Ласерски тип – Брановата должина е 630-680 nm
Литиум-јонска батерија – 3,7V⎓370mAh
Прика – з1,23-инчен LCD екран
Растојание на пренос преку Bluetooth – Околу 8 метри (без пречки)
Стандард имплементиран GB 4793.1-2007, GB 7247.1-2012
Димензии на производот – 80 x 35 x 21 mm
Нето тежина на производот – Околу 60 гр
Параметри за полнење – 5V⎓1A
Работна моќност – 0,7 W (МАКС.)
време на полнење – Околу 100 мин
Време на автоматско исклучување – 180-ти
Време на автоматско исклучување на ласерот – 180-ти
Работна температура – -10°C–50°C
Температура на складирање – -20°C–60°C
Влажност на складирање – 20%-80% RH
ИД на CMIT2021 – DP6853
 
Содржина на пакетот
 
Ласерски мерач x1
Кабел за полнење x1
Упатство за употреба x1
Гарантна картичка x1