Mi Антибактериски резервен филтер

Original price was: 2.490 ден.Current price is: 2.190 ден.

 

Спецификација

Назив: Mi Air Purifier Antibacterial filter
Производител: Xiaomi
Висина: 293 mm
Дијаметар: 
200 mm
Компатибилност: Со сите Mi прочистувачи за воздух (Mi Air Purifier 2, Mi Air Purifier 2s, 3H & Mi Air Purifier PRO)
Карактеристики: Филтер за апсорпција кој ги комбинира технологиите за прочистување на воздухот и стерилизацијата со патогени микроорганизми. Уживајте во дишењето свеж воздух!

 
 

Нема на залиха