Mi Yeelight Lightstrip Plus Extension

Original price was: 790 ден.Current price is: 590 ден.

Mi Jeelight Lightstrip Plus со должина од 2m и е компатибилен со Android 4.4 и iOS 8.0 или понова верзија

– Должина: 2м
– Работна температура: -10 ~ 40 ° C
– Номинален влез 100 – 240 V ~ 50/60 Hz, 0,17 A, 7,5 W (2 m)
– Безжично поврзување: Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz
– Компатибилен со: Android 4.4 и iOS 8.0 или понова


Категории: ,