Mi Robot Vacuum-Mop – капак за четка

Original price was: 490 ден.Current price is: 390 ден.

Капакот на главната четка Mop 1C има запечатено куќиште, гарантирајќи висок ефект на чистење. Лесен за ставање и отстранување. Капакот не акумулира нечистотија.


SKU: 6934177716416 Категории: ,