Mi Robot vacuum mop – водоотпорна подлога за правосмукалка

690 ден

Со водоотпорната подлога Mi Vacuum Mop 1C, можете лесно да ја чувате правосмукалката! Благодарение на употребата на материјали со највисок квалитет, структурата е исклучително издржлива и отпорна на оштетување!


Категорија:
Затвори