Mi Router AX1800

Original price was: 3.490 ден.Current price is: 2.690 ден.

Технички податоци

Тип на производ
 • Рутер за Wi-Fi
Компатибилност
 • Android
 • iOS
 • Windows 7 и повеќе
Процесор
 • Qualcomm® IPQ6000 (4 × кортекс A53 + NPU)
RAM меморија
 • 256 МБ
Вградена меморија
 • 128 МВ
Комуникација
 • 802,11 a / b / g / n / ac / секира
 • Wi-Fi 2.4G
 • 5G Wi-Fi
 • Wi-Fi 6
Конектори
 • 3 × RJ-45 (LAN), 1 × RJ-45 (WAN)
 • Штекер
Оперативен  систем
 • MiWiFi РОМ
 • OpenWRT
Максимална брзина на безжичен пренос
 • 2.4G WiFi – 2 × 2 (IEEE 802.11ax)
 • 5G WiFi – 4 × 4 (IEEE 802.11ax)
Безбедност на безжичен пренос
 • Филтрирање на MAC адреса
 • Сокривање на SSID
 • WPA-PSK
 • WPA2-PSK
 • WPA3-SAE
Опсег на температура
 • 0 ° C 40 ° C
 • -40 ° C ~ 70 ° C
Опсег на влажност
 • 10% ~ 90% RH
Боја
 • Бел
Ширина
 • 247 мм
Висина
 • 180 мм со антени
Дебелина
 • 141 мм
Материјал на изработка
 • Пластика
Сертификати
 • GB / T 9254-2008
 • GB4943-2011
Дополнителни информации
 • LAN / WAN брзина 10/100 / 1000MB
Пакување
 • Рутер
 • Напојување
 • Упатство за користење

Нема на залиха