Рачен вакуумски комплет G10 BHR4307GL & G9 HEPA филтер

650 ден

Продолжете го животниот век на вашиот Mi правосмукалка G10 или G9 со филтер пакетот Xiaomi Mi правосмукалка G10/G9 HEPA. Се одликува со 2x Pre-HEPA филтри и 1x HEPA филтер направени од високо згуснети материјали, кои овозможуваат обезбедување на чист воздух за време на вакуумирање. Филтерот пред ХЕПА работи како прва бариера за запирање на големи честички, а исто така помага да се продолжи животниот век на HEPA филтерот. Пред-ХЕПА филтрите се препорачуваат да се менуваат на секои 9 месеци.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-Изведба на филтрирање H12
– Може да се пере
– Буџет пријателски
– Компатибилен со правосмукалка G10/G9


Категории: ,