Redmi кабел за полнење на Watch 2 Lite/Redmi Smartband Pro

490 ден

Redmi Charging Cable Watch Lite2/Redmi Smart Band Prо

Димензии: 1.6 х 0.7 х 1 cm

Наменет за: Redmi Watch 2 Series и Redmi Smart Band Pro