Wi-Fi Bulb White E27

790 ден

Mi Wi-Fi сијалица E27 Бела

  • Употреба: Само во затворен простор 
  • Извор на светлина: LED
  • Јачина на светло: 2700 K
  • Функција на затемнување: се контролира со апликација
  • Номинален напон: 100-240 Vats 
  • Номинална фреквенција: 50/60 Hz
  • Номинална моќност: 9 W
  • Протокол за Wi-Fi: IEEE 802.11.b / g / n 2.4 GHz


Категории: ,