Xiaomi 67W Полнач за во автомобил (USB-A + Type-C) |

1.990 ден

Полнач за автомобил кој поддржува брзо полнење на два уреди истовремено!

Полначот за автомобил со високи перформанси од 67 W на Xiaomi поддржува брзо полнење на два уреди во исто време! Поддржува паметно откривање излезна струја и широка компатибилност, вклучително и цртичка камери и телефони. Има цикличен светлосен ефект со повеќекратни промени во бојата според излезната моќност.