Xiaomi филтер за робот правосмукалка- Mop 1C/Mop 2/Mop 2 Pro+/Mop 2 Ultra/X10+/S10+/X10

690 ден

Sku: 6934177753190

2 филтри во пакување

компатибилни со следниве робот правосмукалки:

Mop 1C/Mop 2/Mop 2 Pro+/Mop 2 Ultra/X10+/S10+/X10

На залиха


SKU: 6934177753190 Категории: ,