Xiaomi PRO Паметна светлечка лента – додаток

Original price was: 1.990 ден.Current price is: 1.490 ден.

Xiaomi Smart Lightstrip Pro Extension додаток
Должина: 1m
Номинална снага: 7W
Тежина: 0.2kg
Во пакувањето има: Lightstrip ×1
Спојувалки белиe ×4
Упатство за употреба ×1
Спојувалки црни ×4
Гарантен лист ×1
* Додатоците можат да се купуваат посебно за да се постигне посакуваната должина, и можат да се користат само со Xiaomi Smart Lightstrip Pro. Додатоците не можат да се користат посебно.

На залиха


SKU: 6934177795305 Категории: ,