Xiaomi Mi 40 Sheets 6-inch Инстант фото-хартија со лента

1.090 ден

Xiaomi Mi 40 листови 6-инчна инстантна фото-хартија со лента

Инстант фото-хартија 6 инчи (40 листови)
Вклучено: Лента
Оригинален Xiaomi Mi