Xiaomi паметна светлечка лента – додаток

790 ден

Име на продуктот: Xiaomi паметна светлечка лента додаток
Продукт број: MJDD03YL
Боја на продуктот: Бела
Влезна снага : 24V ⎓ 0.087A
Номинална снага: 2.1W
Во пакувањето има: Додаток за паметна лента, спојувалка и упатство за употреба

Категории: ,