Mi Robot Vacuum Mop- крпа

690 ден

Со водоотпорната подлога Mi Vacuum Mop 1C, можете лесно да ја чувате правосмукалката! Благодарение на употребата на материјали со највисок квалитет, структурата е исклучително издржлива и отпорна на оштетување!


SKU: 6934177716942 Категории: ,