Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact – Филтер

1.990 ден

Заменски филтер за Xiaomi Smart Compact прочистувач на воздух 4. Висок ефикасен филтер за филтрирање на груби честички како што се PM 2.5, полен, влакна од домашни миленици итн. Активиран јаглерод за отстранување на непријатните мириси како VOCs, испарувања од готвење, формалдехид, чад. Не е погодно за Air Purifier 4 Lite и Air Purifier 4 Pro! Погоден само за прочистувач на воздух 4 compact!