Основни карактеристики

Материјали за производот – Ткаенино-полиестерско влакно
Облога-полиестерска влакна

Тежина на производот- Приближно 0,77 кг

Стандард за сертификација – QB / T 1333-2018

Боја на производот – Светло сива, Сина, Темно сива

Капацитет на производот – Приближно 17 Л.

Пакетот соддржи

Затвори