Redmi Power Bank 20000mAh Брз Полнач 18W over.

Опис на производот

Полначот Xiaomi Mi Power Bank 20000mAh има  батерија со висок капацитет од 20000mAh и поддржува истовремено полнење на 3 уреди, опремен со две порти за microUSB (влезни) и две USB (излезни) порти.
Xiaomi Mi Power Bank има капацитет за брзо полнење и така телефонот, таблетот и другите уреди што ги користите секојдневно, секогаш ќе бидат функционални.

Xiaomi Mi Power Bank 20000mAh е компатибилен и се прилагодува на 5V / 2.1A, 9V /

Xiaomi Mi Power Bank 20000mAh интелигентно ја прилагодува излезната моќност на 18W, обезбедувајќи брзо и ефикасно полнење за секој поврзан уред.