Redmi Power Bank 20000mAh Брз Полнач 18W spec.

Технички спецификации

Марка

Модел

Димензии

Тежина

Пакетот содржи

Излез

Интерфејс

Влез

Капацитет

XIAOMI

VXN4285GL

154 x 73,6 x 27,3 мм

490 грама

1 x Надворешна батерија Xiaomi Mi Power Bank 20000mAh, 1 x прирачник за корисник

5.1V / 2.4A, 9V / 2A, 12V / 1.5A (единечна USB-A порта) 5.1V / 3.6A (двојна USB-A порта)

Микро-USB / USB-C (влез), USB-A x 2 (излез)

5V / 2.1A, 9V / 2.1A, 12V / 1.5A

20000mAh 3,7V 74Wh