Резервоар за вода за Mi Робот правосмукалка – overview

Лесно за ставање и доволно собира за да исчистите сите соби

Благодарение на резервоарот за вода за Mi правосмукалка Pro, можете лесно да исчистите било која површина!
Благодарение на употребата на материјали со највисок квалитет, структурата на резервоарот е исклучително издржлива и е отпорна на оштетување!