Резервоар за вода за Mi Робот правосмукалка – specifications

Модел STYTJ02YM-SX

Тип на производ Резервоарот за вода Посветено на Mi робот правосмукалка Pro

Боја Црно

Висина 57 мм

Ширина 193 мм

Дебелина 94 мм

Тежина 271,5 г.

Сертификати П / YM020-2019

Дополнителни информации Брза и лесна инсталација