Спецификација

Име на производ

Модел

Материјал за кацига

Тежина

Големина на школка (cm)

Димензија (мм)

Боја на кацига

Внатрешна боја

LED светлосна сијаличка

Опции на светлина

Батерија

Издржливост на батерија

Издржливост на мирување

Време на полнење

Smart City Commuter Bling Helmet

SH50

EPS+PC

360g (M) 370g (L)

54-58 (M) 57-61 (L)

275(L)x214(W)x159(H) (M) / 282(L)x224(W)x160(H) (L)

Бела / Црна

Сива

7

Светло за брзо трепкање / прилив на светло / светло со двојно трепкање

3,7V 455mAh

Приближно 36ч. за осветлување

Приближно 180 дена

Приближно 3 ч.