Xiaomi 20W Qi Standard Wireless Fast Charger – Spec

Опис на производот:

● Безжична подлога за полнење Xiaomi 20W Qi
Безжичен брз полнач Xiaomi 20W со нов дизајн и кој има 100% поголема моќност за полнење од претходната генерација. Максималната енергија може да достигне 20W. Може да ви го наполни за 90 минути Xiaomi 9, побрзо од жичното полнење на многу мобилни телефони.
● Елегантен дизајн
20W безжичен полнач ја усвојува удобната силиконска текстура, што не само што го зголемува триењето, туку има и ефект на апсорпција на шок, обезбедувајќи стабилно полнење и спречува паѓање на телефонот.

Систем за двојно ладење
На дното на таблата за полнење има нова дупка за ладење и вграден е посебен тивок вентилатор. Двојниот систем за ладење може ефикасно да го намали зголемувањето на температурата за време на процесот на безжично полнење и да ја подобри ефикасноста на полнењето. Целата шема на полнење го помина безбедносното брзо полнење со 2.0 сертификати на авторитативната организација TÜV Rheinland, која е безбедна и сигурна. 

● Поддржува протокол за полнење Qi 10W EPP

20W безжичниот полнач поддржува протокол за полнење Qi 10W EPP, автентикација на протокол и може да постигне и 10 пати побрзо полнење други мобилни телефони кои го поддржуваат овој протокол 

● Безбедност и заштита

Со влезен напон и режим за брзо полнење, обезбедете заштота од преоптоварување, краток спој, заштита од струја и пад на напон. Ниска фреквенција на безжично полнење, внатрешно додавање на магнетниот изолационен лист без никаква штета на здравјето на луѓето. 

Спецификации на производи
Бренд: Xiaomi
Материјал: силикон
Влезна струја: 1.35А макс.
Излезна струја: 1,33А макс
Излезен напон: максимум 20V
Влезен напон: максимум 15V 

Содржина на пакет:

1 x Xiaomi безжичен полнач 20W
1 x Упатство за корисникот 

Детали за пакетот:

Тежина на пакетот: 0,24 кг
Димензии на пакетот: 17,5 * 9,5 * 11,5 см