Xiaomi Mi 37W Полнач со две порти – overview

XiaoMi полнал за кола

Верзија за брзо полнење 37W

Брзо полнење со две порти, безбедно полнење во кола

Една порта за брзо полење со 27W
Две порти
Повеќе безбедносни мерки 

Двојна порта со 37W мах

Со две usb порти можете два различни уреди да поните во исто време за
кратко време, компатабилно со повеќето електрични уреди.

Единечна порта со 27W мах

Брзо светкање

LED сијаличка

Компатибилно со повеќето уреди

Дизајнот на полначот одговара на повеќето влезови за запалки од кола

Позитивна и негативна нелизгава површина

Оближено со никел, што го прави преносот на струја подобар