Xiaomi Mi 37W Полнач со две порти – characteristics

Бренд

Модел

Тип

Боја

Xiaomi

GDS4147GL

Полнач за во кола со 37W, брза верзија

Црна

USB 1

USB 2

Влез

5V/2A

5V/3A  9V/3A, 12V/2.25A, 20V/1.35A

12V-24V/4A

Тежина на уредот 

Тежина на пакувањето

Големина на уредот

Големина на пакетот

 

0.112 KG

0.12 KG

7.47 x 3.08 x 3.08cm

10 x 5 x 5cm