Mi Airdots PRO слушалки

Безжично поврзување, погодно за слушање

Заборавете на иритирачките безжични слушалки.
Bluetooth слушалките се нова генерација на аудио уреди кои го олеснуваат вашиот живот.
Mi Airdots Pro се новите безжични слушалки, произведени од Xiaomi

Неодиумска магнетна единица

Слушалките користат neodymium iron boron магнетска единица од 7мм – често користен материјал во производство на слушалки и звучници.
Благодарение на тоа музиката може да се репродуцира погласно на сите фреквенции, а изобличувањето на звукот се намалува.

HD квалитет на звукот – поддржува AAC технологијата

Контрола на допир и гласовна контрола. Слушалките поддржуваат контролата на допир која овозможува едноставни операции само со еден допир.
Едноставност во воспоставување на говорни повици и управување со музиката што ја слушате (да пуштате или да паузирате,
да остварите повик или да одбиете повик, да го активирате гласовниот асистент или ANC-режимот)

Лесно за поврзување, без дополнителни акции

Само направете го првиото успешено поврзување. После тоа, поврзувањата нема да бара никакви дополнителни акции.
Отворете ја кутијата за полнење и слушалките автоматски ќе се поврзат со уредот.

Ако не се користат 30 минути, Mi Airdots Pro автоматски ќе се исклучат.
Слушалките доаѓаат со кутија за полнење, што не е само алатка за полнење, но исто така и удобна кутија за носење.

Универзална компатибилност

Mi Airdots е опремен со Bluetooth 4.2 чип и може да се поврзат со различни уреди како што се таблети и лаптопи.
Исто така, слушалките се компатибилни со различните оперативни системи како Android и iOS.