Xiaomi Mi Commuter Helmet – overview

 

Xiaomi Mi Commuter Helmet

Безбедно возење ви носи повеќе можности

Отпорност на удар

Надворешноста на кацигата е засилена со силна PC пластика и густа пена на внатрешната страна што може да абсорбира надворешен притисок. Корисниците ќе се чувствуваат побезбедни и посигурни.

Примамливо на око

На задната страна има рефлектор, веднаш ќе бидете забележени за време на вашето возење особено ноќе.

Лесно и удобно 

Кацигата е направена од лесен материјал, внатрешноста е направена со материјал што дава циркулација на воздух што го прави удобен за носење.

Погоден за семејство

Има избор од две големини и одговара за тинејџери и возрасни, за мажи и за жени.

Стилски

Со мазна надворешност и пријатен на допир, по стилизиран е од просечната кацига за точак.