Xiaomi Mi Commuter Helmet – specification

Големина

LED сијалички

Дупки за вентилација

Bluetooth

Звучници

Порта за полнење

Капацитет на батерија

Траење на батерија

Траење на батерија(ако не се користи)

Време на полнење

EL parameter

 

52-56 (S) ,55-58(M)

6

13

BLE4.1 + BT4.2

2 * 0.5W

Магнетно USB

3.7V 450mAh

Предвидено 10 часа за светло / 3-6 со светло и музика

Максимално 180 дена

3 часа

DC5V / 0.5A