Xiaomi Mi Induction Cooker – спец

Тип на производ                                         шпорет на индукција

   Моќност                                                        2100 вати

   Големина                                                      280 × 265 × 70 mm

   Тежина                                                          2.183 kg

   Функции

  • Прецизна контрола на температурата
  • Индукциско греење
  • Готвење на ниска температура
  • Сензор за надворешна температура

   Додатоци

  • Сертификат за шпоретот на индукција 
  • Упатство за употреба