Mi robot vacuum mop spec.

Технички спецификации

Производител
Модел
Боја
Вшмукување моќ (pa)
Функции
Капацитет
Безжични врски
Димензии
Тежина
Тип на батерија
Капацитет на батеријата

Xiaomi
SKV4093GL
Бела
40 W
Суво и влажно чистење
Капацитет на резервоарот за вода 0,2 L, Колектор за прашина 0,6 L
WiFi
353 x 350 x 81,5 мм
3600 г.
Li-ion
2400 mAh