Xiaomi Mi Round Bluetooth speaker 2 – Overview

Mi Pocket Speaker 2

Compact Bluetooth audio

Минималистички дизајн | Професионални звучници | 7-часовна музичка репродукција

sound-st-02-01

Професионални звучници

Целосен бас и чисти високи звуци

1200mAh Батерија

7 часа музичка репродукција

PC + ABS тело

Наменет за едноставност

Bluetooth 4.1

Подобрена поврзаност

sound-st-01-03

Минималистички дизајн

Горниот дел на звучникот е изграден од алуминиум со анодизиран оксиден слој за идеален изглед и чувство.

Долниот дел на звучникот е составен од PC + ABS и вклучува индикатор за статус.

Професионални звучници, исклучителен звук

Во партнерство со данската реномирана марка „Тифани“, ние спроведовме дизајн на ткаенина за да го зачуваме кристално чистиот звук и совршениот бас и високите звукови.