Xiaomi Mi Round Bluetooth speaker 2 – Spec

ДИМЕНЗИИ

Димензии: 60.0 x 60.0 x 93.3mm

Број на производ: LYYX01ZM

СПЕЦИФИКАИИ

Bluetooth верзија: 
Ефективно растојание: 
Време на репродукција на музика: 
Максимален излез: 
Импеданса: 
Капацитет на батеријата:
Влез за напојување со USB: 
Работна температура:

4.1
10 м
приближно 7 часа
5W

1200mAh 3.7V
5V / 1A
 -10 ℃ до 40

Содржина на пакетот

Mi џебен звучник, Упатство за употреба, Картичка за гаранција