Xiaomi Mi Router 4A – Overview

Главни карактеристики на Ми рутер 4А:

*Интегриран засилувач на сигнал, поголема покриеност и побрз опсежен пренос
*128MB голема меморија, поддржува 128 терминалена врска по уред 
*Интелигентен алгоритам за корекција на грешки за подобрување на  слабиот сигнал
*Временска и содржинска контрола на интернет пристап за помлади генерации како и заштита на безбедноста на вашето дете при коритењето на интернет
*Поставете го мрежното време на уредот и опсегот на адреси за пристап

 

 

 

 

 

 

Xiaomi Ми рутер 4A (Gigabit Edition)

Xiaomi го претстави својот нов Gigabit Router со назив Xiaomi Mi Router 4A. Овој Gigabit рутер доаѓа со 1 Gigabit-тен WAN (интернет) порт и со 2 LAN порта. Овој рутер е најдобар доколку имате гигабитна оптичка конекција во вашиот дом или канцеларија. Покрај тоа, тој доаѓа со двојна херцажа 2.4GHz и 5GHz и 4 огромни антени.

Главни карактеристики на Ми рутер 4А:

*1 x Gigabit WAN порт + 2 x Gigabit LAN порти, лесно ги задоволуваат потребите на оптичка околина до и над 100M

*2-core 4-thread CPU, 880MHz фреквенција, брз интернет пристап и течно интернет сурфање

*1167MHz dual-band, брз интерфејс

*Истото име за двојна фреквенција, автоматски пристап до оптималната фреквенција