Xiaomi Mi Router 4A – Spec

Спецификации

– Процесор: MT7621A MIPS Dual Core 880MHz
– ROM: 16MB
– Меморија: 128MB DDR3
– Двојна фреквенција 2.4GHz и 5GHz
– Безжичен канал: 2.4GHz Канал: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13; 5GHz канал: 36, 40, 44, 48, 149, 153, 157, 161, 165
– Управување со апликациите: поддржува веб, Android, iOS
– Температура на работното опкружување: 0 – 40 Deg.C
– Работна влажност: 10 – 90 проценти RH (без кондензација)
– Температура сториџот: -40 – 70 Deg.C
– Влажност сториџот: 5 – 90 проценти RH (без кондензација)

Основни карактеристики

-Бренд: Xiaomi
-Тип: рутер
-Интерфејс: LAN, WAN
-Вид на поврзување на рутер: Ethernet, безжичен
-Стапка на пренос: 1167Mbps
-Брзина на Ethernet порт: 1000Mbps
-Мрежни протоколи: IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3U, IPv6
-Безжичен стандард: безжичен AC
-Безжична безбедност: WPA-PSK, WPA2-PSK
-WiFi мрежна фреквенција: 2.4GHz, 5GHz
-Портови на LAN: 2 порти
-Макс. LAN брзина на пренос на податоци: 1000Mbps
-Мрежна комуникација: WiFi
-Карактеристики: Двоен режим
-Употреба: Домашна употреба

Детали за производот

-DC приклучок: 5.5 x 2.1
-Работни dBi: 5dBi, 6dBi
-Количина на антени: 4
-Јазик: англиски

Димензии и тежина

-Тежина на производот: 0.2400 кг
-Тежина со амбалажа: 0.5000 кг
-Големина на производот (Д x Ш x В): 20.10 x 17.40 x 12.20 cm / 7.91 x 6.85 x 4.8 инчи
-Големина на пакетот (Д x Ш x В): 22.00 x 15.00 x 5.00 cm / 8.66 x 5.91 x 1.97 инчи

Содржина на пакетот

-Листа на содржина во пкувањето: 1 x рутер, 1 x упатство, 1 x адаптер за напојување