Mi True Wireless Lite – преглед

Зошто да ги одберете Mi True безжични слушалки Lite?

  • Прво класен звук, чисти високи гласови, длабок бас и одлична поврзаност со Bluetooth 5.0
  • Користење до 20 часа со кутијата
  • Пријатна форма и лесна тежина
  • Контрола на допир за музика или повици
  • Микрофон

Нека не ви пречат заплеткани кабли веќе 

Најголемиот плус за овие слушалки е што немаат кабли. Сите сме биле во ситуација каде што полека ќе ги ставиме слушалките во џеб и кога ќе ги извадиме се заплеткани и не можеме да ги отплеткаме. Со Mi True безжичните слушалки ова никогаш нема да е проблем.

Лесни како пердув 

Конструирани се како главниот модел затоа има убав дизајн. Совршено се вклопува во вашето уво и е модерно и со стил. Има само 5.8 грама тежина што значи никогаш нема да ви тежат.