Mi True Wireless Lite – спецификации

Бренд

Референца

Поврзување

Други опции

Тежина

Батерија

Xiaomi 

TWSEJ03WM

Bluetooth 5.0, до 10 метри

Подржува: HSP/HFP/A2DP/AVRCP,  фрекфенција: 20-20,000 Hz, копче на допир, 

5.8 g слушалки, 50 g со кутијата

Траење:  4 часа, со кутија:  16 часа,usb со ц порта за полнење