Xiaomi Mi True Безжични слушалки основни S црни – Преглед

Xiaomi Mi True Безжични слушалки основни S црни

Ова се стилизирани слушалки што ја споделуваат вашата страст за музика и слобода. Дизајнирани се за да бидат компактни, лесни и функционални колку што е можно најмногу за да ви користат низ целиот ден. Благодарејќи на кутијата за полнење и ефикасниот Bluetooth 5.0 протокол, ќе Ви овозможат до 12 часа слушање музика со јасен чист звук. Со едноставниот дизајн и начин на употреба додава на удобноста на слушалките.

Колку помало толку подобро

Компакните и скоро безтежинските слушалки се дизајнирани на таков начин да каде и да одите ќе имате и музика. Секоја слушалка тежи 4.1g  и точно и  удобно одговара на вашето уво. Поради тоа слушалките не паѓаат од вашите уши при трчање или било какво друг тип на движење.

Изненадувачки јасен,чист звук

Дизајнот на слушалките и поспецифично звучникот со дијаметар од 7.2mm се оптимизирани за попрецизна репродукција на средни и пониски фрекфренции. Ова го прави звукот подлабок и помоќен, а песните звучат подетални и енергетски.

Стабилна конекција без жици

Со користење на Bluetooth 5.0 стандардот, се користи минимално енергија, со поголем опсег за конекција и одлична стабилност во сигналот. Со подршка од TWS технологија можете автоматски да се поврзете со било кој систем за било која ситуација.

Удобна контрола и подршка од помошник со глас

Открите нови способности за контрола. Со мултифункционалните копчиња реагираат на најмалиот допир и прецизно ги следат вашите упатства. Сменете песна, јавете се без да го вадите телефонот. Или со виртуелен помошник ( Siri, Google Assistan) можете да контролирате.

Автоматски старт

Само што ќе ги ивадите од кутијата веднаш се поврзуваат за вашиот телефон