Xiaomi Mi True Безжични слушалки основни S црни – Карактеристики

Модел True Wireless Earbuds Basic S – ZBW4502GL
Стил Ear Hook
Копче за контрола Yes
Вокалност Динамично
Тип на безжичност Bluetooth 5.0
Опсег на фреквенција 20-20000Hz
Водотпорност Да
Батерија на кутијата 300mAh Li-ion батерија
Време на полнење на кутијата 2 часа
Заштита од бучава Да
Комуникација Безжично
Контрола на волумен Да
Микрофон Да
Заштита 32Ω
Осетливост 95±5d
Bluetooth Protocol HFP/A2DP/ HSP/AVRCP
Батерија 12 часа
Време на полнење на слушалка Отприлика 1.5 час
Тежина 40g