Xiaomi Паметен Прочистувач на Воздух – 4 Про – spec.

Спецификации

Модел – AC-M15- SC
Стапка на собирање на честички  (CADR честичка) – 500m³ / H.
Нето маса – Прибл. 6,8 кг
Димензии – 275 × 275 × 680 mm
Ниво на бучава – ≤65db (а)
Ефективна покриеност – 35-60㎡.


Содржина на пакетот
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro –  1
Филтри – 1.
Корисничко упатство – 1.
Кабел за напојување – 1.


Затвори