Xiaomi Патнички ранец – over.

Xiaomi Патнички Ранец

Тенок облик | Голем капацитет | Супер лесен

Генијален компактен дизајн

Нов тренд во изработка на бизнис ранци

Модерна естетика за современи професионалци

Службениот патнички ранец Xiaomi од следната генерација овозможува деловна употребливост со модерен дизајн. Погоден за дневни патувања и кратки службени патувања.

Практичност во класичен дизајн
Ултра-практични џебови за складирање да одговараат на сите ваши деловни потреби

Грб што слободно дише!

Кажете здраво на поудобното корисничко искуство. Перфорираниот дизајн ефикасно го олеснува протокот на воздух, дозволувајќи вишокот топлина да избега
Затвори