Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 spec

Спецификации

Име
Xiaomi Water Ionic фен за коса H500
Модел
CMJ03LX
Номинален напон
220 V~
Номинална фреквенција
50-60 Hz
Номинална моќност
1800 W
Должина на кабелот за напојување
1,7 м
Нето маса
595 g (вклучувајќи ја млазницата за концентратор)
Димензии
144 × 79 × 237 mm (вклучувајќи ја млазницата на концентраторот)

Содржина на пакетот

Фен за коса ×1
Магнетна млазница × 1
Упатство за употреба ×1